top of page

Business retreat

het is tijd voor jouw zaak

Retraitehuis-Bloeiplaats-stilte-retraite-Groningen-alleen

Retraitehuis Bloeiplaats is een bijzonder retraitehuis voor jouw business retreat. Rust en ruimte in overvloed. De verstilde, huiselijke en eenvoudige sfeer brengt vertraging, verstilling en rust om tot jezelf te komen en van daaruit te creëren. Ook de beschutte tuin is een ware oase met zijn zitplekjes, een heerlijke schommel en de houtgestoken sauna. We nodigen je uit je eigen ritme en behoeften te volgen. Je hebt een eigen appartementen beschikbaar om met aandacht jouw bedrijfsidee uit te werken. Als je dat fijn vindt, is er de mogelijkheid tot een verdiepend wandelgesprek met gastvrouw en gepassioneerde ondernemer Malve Dau.

“Wat fijn dat er zo 'n huis bestaat waar al zo 'n bodem ligt. Zakken, thuiskomen, zacht worden, stil zijn."

Het retraitehuis

Retraitehuis Bloeiplaats biedt appartementen voor individuele retraitegasten aan. Fietsen staan ter beschikking om in de weidse polder en op de dijk uit te waaien of naar de wolken te kijken. De Finse sauna achterin de tuin biedt veel privacy en nodigt je uit jezelf te verwarmen en je eigen vuur te voeden. Uiteraard zijn er ook yogamatten, yogakussens en heerlijk dikke schapenvachten om te mediteren.

Je beschikt over een prachtige, lichte woonkamer met een open keuken, openhaard en piano, een eigen badkamer met douche en ligbad, 2 slaapkamers en een bijkeuken met wasmachine. De grote eettafel is een heerlijk plekje om te zitten werken. Je loopt zo de fijne tuine in. De sfeer is aardend en verstillend, met veel ruimte voor jezelf.

WiFi, fietsen, yogamatten en yogakussens zijn aanwezig. In de keuken zijn dingen als koffie, thee, olie, azijn, zout/peper aanwezig. Bij vertrek is je ruimte energetisch gereinigd en - indien mogelijk - gestofzuigd achter te laten.

"Eindelijk rust om wat beter naar mezelf te kunnen luisteren."

De bedding

Retraitehuis Bloeiplaats heeft een voelbare bedding. Gastvrouw Malve woont samen met haar dieren in haar eigen appartement in het retraitehuis. Malve straalt veel rust en vertrouwen uit en biedt een veilige, warme bedding tijdens je verblijf. Haar kracht ligt in het zijn en terughoudendheid. Zielenzaken boeien haar en zijn altijd onderdeel geweest van haar werkend leven, zoals in de kinderoncologie, in een Keniaanse weeshuis, als Beeldend begeleider in een hospice en nu als gastvrouw in de Bloeiplaats en in het begeleiden van andere bezielde ondernemers.

Bij het team van de Bloeiplaats horen ook twee bijzondere honden. Begeleidingshond Mario is een ware hartopener en biedt je ruimte en vertrouwen. Hij is de ware gastheer van het huis. Miss Molly is vol levensvreugde en durf. Zij heeft een groot moederhart en kan je uitdagen je grenzen aan te moeten geven. Sinds kort woont kater Karlchen bij ons, een vrije geest die even een kopje geeft voordat hij buiten verder struint.

Malve Dau-Retraite Groningen
Service-dogs

​Kosten

  • Appartement BG: €85,- / €100 / €115,- pp / pn afhankelijk van je financiele draagkracht

  • Inclusief ontbijt, 9% btw, toeristenbelasting en een energietoeslag voor 2022. Minimumverblijf van 2 nachten. 

  • €12,50 avondeten

  • €12,50 ,- huur bedlinnen / handdoeken

  • €15,- gebruik sauna

 

Ik vertrouw erop dat een ieder naar eigen draagkracht bijdraagt. Als bovenstaande kosten een bezwaar zijn ben je uitgenodigd dit aan te geven en kijken we na de mogelijkheden. Als je meer kan en wilt geven is dat zeer welkom om deze mooie plek goed te blijven onderhouden en ook mensen met een kleinere financiële draagkracht een verblijf mogelijk te maken.

Aanmelden voor je individuele retraite​

Mag ik vragen wat je naar de Bloeiplaats brengt? Vermeld in jouw mail ajb ook de gewenste data van je business retreat.

bottom of page