zo 01 sep.

|

retraitehuis bloeiplaats

Ondernemersretraite

Ruimte om op je werk te focussen, te doorvoelen en te creëren!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ondernemersretraite

Tijd en locatie

01 sep. 2019 19:00 – 06 sep. 2019 13:00

retraitehuis bloeiplaats, Hoofdweg 84, 9684 CK Finsterwolde, Nederland

Meer informatie

De komende twee weken verwelkomt Retraitehuis Bloeiplaats graag bezielde ondernemers voor een individuele retraite van een of meerdere dagen. Ondernemers die - zoals ik zelf - na de zomer behoefte hebben zich op hun mooie werk te focussen, te doorvoelen en te creëren. Stilstaan bij wat je aan het doen bent, en voor wie.

Daggasten en logees voor een of meerdere nachten zijn welkom. Een ieder komt en vertrekt op zijn eigen moment binnen deze periode en werkt zelfstandig aan zijn ideeën. Wie wil doet sparren tijdens het avondeten of daarnaar bij het openhaard/vuurkorf. Dingen voegen zich van zelf in de Bloeiplaats.

locatie: De Bloeiplaats en de omgeving stralen veel rust en ruimte uit die je snel laten landen zodat er innerlijke ruimte kan ontstaan voor dat wat er echt toe doet voor jou. In de woonkamer, het atelier, de yogaruimte en de grote tuin is genoeg ruimte voor een ieder om te werken. De omgeving nodigt uit tot lange wandelingen en fietstouren door verrassend diverse natuurgebieden: de Tjamme met zijn vriendelijke bos en wilde runderen, direct bij het huis; de stilte langs de dijk van de Dollard met zeehonden en veel vogels; het weidse Oldambtmeer; akkers en weilanden zo ver je kunt kijken.

kosten: een ieder draagt bij wat hij/zij kan. een overnachting is minimaal €30,- inclusief een eenvoudig, biologisch ontbijt

mogelijke ondersteuning: Indien gewenst kan je tijdens een wandelgesprek met gastvrouw Malve in aanraking komen met jouw essentie (kosten €65,- of in ruil voor hulp in de tuin of iets moois in ruil). Dinsdag 3 - donderdag 5 september is Marieke Hildenbrant aanwezig. Zij is bij het opstarten van de Bloeiplaats erg betrokken geweest en heeft het bijzondere talent om jouw authentieke verhalen concreet te maken en op papier te brengen en kan je ondersteunen bij je website of andere communicatiemiddelen. (www.mild.nl)  (kosten afhankelijk van de omvang)

praktisch: - de setting is verstillend, huiselijk en intiem - er zijn 4 gastenkamers met een eigen bureau - fietsen, thee, koffie, fruitschaal, koekjes, wifi, yogamatten/kussens zijn aanwezig - lunch wordt zelf verzorgd (Spar op loopafstand), avondeten wordt om de beurt gekookt - bedlinnen en handdoeken zijn zelf mee te brengen - bij vertrek is je kamer en indien nodig gemeenschappelijke ruimtes bezemschoon achter te laten - de begeleidingshonden Mario & Miss Molly en de kat van het huis zijn aanwezig

Wees welkom!