top of page

Een bijzondere ruimte te huur

voor retraites en samen zijn

Retraite ruimte huren in Groningen met yogazaal en sauna.

Retraitehuis Bloeiplaats kan worden afgehuurd als locatie voor retraites of om met je dierbaren samen te zijn. Voor een ieder die de verstillende, huiselijke en eenvoudige sfeer van dit retraitehuis waardeert. Gelegen in het mooie Noordoost Groningen met haar weidse akkers, meren en de dijk langs de Dollard met de Waddenzee, vogels en zeehonden.

Retraite ruimte huren

De Bloeiplaats is een bijzondere zijnsplek die ruimte biedt voor vertragen, verstillen en zijn. In alle rust en in alle ruimte. Met jezelf en met elkaar. De Bloeiplaats is een kleinschalig, huiselijk retraitehuis dat door zijn bedding en serene sfeer snel als thuis wordt ervaren. Deze bijzondere plek met haar beschutte tuin, de yogazaal, de Finse sauna en de ligging nabij de dijk is uitstekend geschikt voor kleinschalige groepsretraites tot 6 personen of andere bijeenkomsten. De bijzondere bedding maakt ruimte en verdieping mogelijk. Een bijzonder warm welkom voor coaches en therapeuten die verdiepende 1op1 retraites aanbieden.

Samen zijn 

Ben je op zoek naar een plek om samen te zijn en echt tijd voor elkaar te hebben? Met je dierbaren of dierbaren collega's? Dichtbij de natuur te zijn, te wandelen en te fietsen op de dijk, de wind door de haren te voelen? Samen te verstillen en elkaar werkelijk te ontmoeten op een bijzondere, bezinnende plek? We nodigen jullie graag uit een verblijf vorm te geven dat bij jullie wensen en behoeften past. Er is veel mogelijk!

Vakantieverhuur

Tijdens de schoolvakanties en tussendoor is de Bloeiplaats ook te huur om samen met je dierbaren vakantie te vieren. Meer informatie vindt je op Airbnb.

Het retraitehuis is ideaal voor groepen tot 6 personen. Maar ook voor 1op1 retraites voelt het heel huiselijk. Retraitehuis Bloeiplaats beschikt over 3 individuele slaapkamers (waarvan de grote kamer boven kan worden omgetoverd in een tweepersoons kamer), 1 tweepersoons slaapkamer en gezamenlijke ruimtes: een ruime, lichte woon- en eetkamer met piano, een openhaard en een moderne keuken, een yoga/stiltezaal, een klein atelier met creatieve materialen, 1 badkamer met douche en heerlijk ligbad, 2 toiletten, een ruime veranda en diverse zitplekjes buiten in de grote, gesloten tuin met een houtgestoken Finse sauna.

Retraitehuis Bloeiplaats ligt in de rust en ruimte van het weidse Noordoost Groningen. Je kan wandelen door de polder, in het bos tegenover het huis of langs Oldambtmeer, uitwaaien op de dijk, luieren in de wilde tuin, energie opdoen tijdens een fietstocht.

Praktisch

  • Groepsgrootte:  2 - 6 personen

  • Prijs: afhankelijk van aantal personen etc.

  • Minimumverblijf: 2 nachten

  • Aanwezig: yogazaal met yogamatten, meditatiekussens en dekens, open haard. 6 fietsen. Grote veranda met open haard. Schommel en houtgestoken Finse sauna in de tuin.

  • Indien gewenst kan gastvrouw Malve tijdens je retraite eerlijke maaltijden verzorgen. Het ontbijt is in doe-het-zelf stijl en staat in de keuken klaar voor jou. 

  • Bedlinnen en handdoeken zelf mee te brengen of te huur.

  • Het huis is bij vertrek bezemschoon achter te laten en bij retraites energetisch gereinigd.

  • Binnen Retraitehuis Bloeiplaats is respect een belangrijke waarde. Respect voor jezelf, elkaar, het pand, de omgeving en de natuur.

Sfeerimpressies

Yogaretraite Tadelungt met Esther Gerringa

Stilteretraites Praktijk voor Reflectie & Bewustwording met Natasja Dijkshoorn

Retraitehuis Bloeiplaats heeft een verstilde en sobere sfeer en veilige bedding. Kortom, een bijzondere verdiepende locatie voor retraites, trainingen, coachingsgesprekken, en ontmoetingen. Neem contact op met gastvrouw Malve via uitwaaienopnieuw@gmail.com of kom eens kijken naar deze mooie stilteplek en zijn mogelijkheden.

Contact

Bedankt voor je mail. We nemen zsm contact met je op.

bottom of page