Ondernemersretraite

voor bewuste, vrouwelijke ondernemers

Bloeiplaats voor retraite voor ondernemers

Retraitehuis Bloeiplaats en gastvrouw Malve verwelkomen graag andere bezielde, vrouwelijke ondernemers voor een individuele retraite. Een retraite voor vrouwen die, zoals Malve zelf, hun levensmissie volgen en behoefte hebben zich op een bezinnende plek op hun mooie werk te focussen, hun werk te doorvoelen, te herijken en te creëren. Een ieder werkt zelfstandig aan zijn ondernemerschap. Daarnaast biedt de retraite de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, met elkaar te delen en elkaar te inspireren. Erop vertrouwend dat ontstaat wat mag onstaan.

In het huis is ruimte voor 4 gasten en ook daggasten zijn welkom.

Locatie

Retraitehuis Bloeiplaats en de omgeving stralen veel rust en ruimte uit. Hierdoor ontstaat er snel meer innerlijke rust waarin je ruimte kan geven aan datgene wat er echt toe doet voor jou. In de woonkamer, het atelier, de yogaruimte en de grote tuin is er genoeg plek voor een ieder om te werken. De omgeving nodigt je uit voor lange wandelingen of even lekker uitwaaien en fietstochten door verrassende, diverse natuurgebieden. Noordoost Groningen is een pareltje! De Tjamme met zijn vriendelijke bos direct bij het huis, de stilte langs de dijk van de Dollard met zeehonden en veel vogels, het weidse Oldambtmeer, de akkers en weilanden zo ver je kunt kijken.

Initiatiefnemer

Malve Dau is zielenzorger met een passie voor bewust ondernemen (www.zielenzaken.org). Haar kernwaarde is vertrouwen. Malve leeft steeds meer een authentiek leven in de Bloeiplaats, sinds 2019 in het mooie Noordoost Groningen. De regelmatige contacten met andere bewuste, vrouwelijke ondernemers inspireren en voeden haar. Oorspronkelijke komt Malve uit het reclamevak, dus durf en doen rond haar zakelijke communicatie gaat haar makkelijk af. Verder inspireert ze graag andere mensen in contact te komen met hun ziel en hun essentie. Minder goed is zij in het onderhouden, planmatig werken, en de Nederlandse schrijftaal. Welke mooie kwaliteiten breng jij in?

Het Netwerk

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Kosten

Een ieder draagt bij wat zij kan. ​Een overnachting is minimaal € 50,- per nacht inclusief een eenvoudig, biologisch ontbijt, toeristenbelasting, btw. Richtprijs voor daggasten is € 15,-.

Data 2021

​De data in de zomer en het najaar 2021 zijn nog niet bekend. Ik werk graag in het moment. Neem bij interesse graag contact met me op en we kijken naar de mogelijkheden.

In overleg is veel mogelijk. Wens je eerder te arriveren of te verlengen spreek me vooral aan.

Praktisch

  • de setting is verstillend en huiselijk

  • er zijn 4 gastenkamers met een eigen bureau

  • fietsen, thee/koffie, fruitschaal, koekjes, wifi, yogamatten/kussens/dekens zijn aanwezig

  • lunch wordt zelf verzorgd (SPAR op loopafstand). Malve kookt op de dag van aankomst (onkostenvergoeding). Fijn als iemand anders het koken op de zaterdagavond op zich wil nemen.

  • bedlinnen en handdoeken zijn zelf mee te nemen

  • bij vertrek je kamer en gemeenschappelijke ruimtes bezemschoon achter te laten

  • de begeleidingshonden Mario & Miss Molly en de kat van het huis Pietje zijn aanwezig.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden ajb onderstaand formulier invullen ovv je gewenste retraitekamer en data.

Ik verheug me jullie te ontmoeten!

Bedankt voor je mail. We komen zsm bij je terug.