Oud & Nieuw Retraite 2019

naar binnen & bezinnen rond de jaarwisseling

Retraitehuis Bloeiplaats verwelkomt graag vrouwen voor een individuele retraite rond de jaarwisseling. Bewuste vrouwen die, zoals gastvrouw Malve zelf, behoefte hebben deze dagen naar binnen te gaan en te bezinnen. Met mooie mensen om je heen.

Een ieder volgt zijn eigen ritme en behoeften. In de avonden koken en eten we samen. In stilte of in gesprek, we kunnen het zelf bepalen. Een mogelijke, verdere programma ontstaat organisch.

De sfeer is verstillend en huiselijk. In het huis is ruimte voor 4 - 5 gasten.

Voor wie

Een bijzonder warm welkom voor vrouwen die open staan hun passie voor mooie, zachte ontspannings- en bezinningsvormen met elkaar te delen. Zo geven we gezamenlijk vorm aan deze retraite.

Een retraite in de 'Bloeiplaats' vraagt om eigen draagkracht. Je moet jezelf kunnen dragen zonder afhankelijk te zijn van de aandacht en zorg van een andere.

Locatie

Retraitehuis Bloeiplaats en de omgeving stralen veel rust en ruimte uit. Hierdoor ontstaat er snel meer innerlijke rust waarin je ruimte kan geven aan datgene wat er echt toe doet voor jou. In de woonkamer met een open haard en een piano, het atelier met beeldende materialen, de yogaruimte en de tuin met een overkapte veranda met een open haard is er genoeg plek voor een ieder.


De omgeving nodigt je uit voor lange wandelingen of even lekker uitwaaien en fietstochten door verrassende, diverse natuurgebieden. Noordoost Groningen is een pareltje! De Tjamme met zijn vriendelijke bos direct bij het huis, de stilte langs de dijk van de Dollard met zeehonden en veel vogels, het weidse Oldambtmeer, de akkers en weilanden zo ver je kunt kijken.

Initatiefnemer

Malve Dau is zielenzorger met een passie voor vrouwelijk ondernemen www.ZielenZaken.org. Haar kernwaarde is vertrouwen. Zo vertrouwt zij erop dat tijdens de retraite juist die vrouwen elkaar zullen ontmoeten die elkaar 'moeten' ontmoeten. Malve leef steeds meer een authentiek leven in de Bloeiplaats, sinds kort in het mooie Noordoost Groningen. Bij behoefte kan zij beeldende rituele rond de jaarwisseling delen

Praktisch

  • er zijn 3 individuele en een tweepersoons gastenkamers

  • fietsen, thee/koffie, fruitschaal, koekjes, wifi, yogamatten/kussens/dekens zijn aanwezig

  • inclusief een eenvoudig, biologisch ontbijt in stilte, doe-het-zelf stijl

  • Malve kookt op de dag van aankomst (10 ,- EUR onkostenvergoeding). De andere avonden koken we gezamenlijk. de kosten worden gedeeld. De lunch wordt zelf verzorgd. (SPAR op loopafstand)

  • bedlinnen en handdoeken zijn zelf mee te nemen

  • bij vertrek is je kamer en gemeenschappelijke ruimtes schoon achter te laten

  • de begeleidingshonden Mario & Miss Molly en de kat van het huis Pietje zijn aanwezig

Data

maandag 30 december 2019 15u00 t/m 3 januari 2020 15u00

 

Jouw investering

€ 225,- pp inclusief een eenvoudig, biologisch ontbijt, btw en toeristenbelasting. Onkostenvergoeding voor het avondeten.

Ik verheug me je te ontmoeten!

Hartelijks,

Malve

 

 

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden ajb onderstaand formulier invullen ovv je gewenste retraitekamer en bijzonderheden.

Naar boven

Volg ons op            om op de hoogte te blijven

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2021 Retraitehuis Bloeiplaats met dank aan mildCopyVink en Jolanda Kruse

Algemene Voorwaarden & Privacy Verklaring