Recensies

We hebben intussen al heel wat gasten mogen verwelkomen in ons retraitehuis. De recensies van onze gasten betreffen ervaringen van onze huidige locatie en eerdere locaties in Bakkum en Egmond. De reacties zijn hartverwarmend en overweldigend!

"Ik kwam, leefde in het hier en nu met mijn volle aandacht, nam ruimte, ontving, en ga weer gevuld met liefde"

"Lieve Malve en Mario, veel dank voor jullie zijn en de waardevolle contactmomenten, die ik meeneem in mijn hart. Het waren helende dagen en hebben me vervuld met dankbaarheid en vertrouwen." 

"Hartelijk dank voor dit ‘eilandje van rust’, om mee te nemen in het woelige leven."


"Jullie boden mij een veilig onderdak en een liefdevolle verzorging. Dank voor je luisterend oor en je openhartige en inspirerende gesprek. Ik neem de vertraging met me mee op mijn reis."


"Ik voel me heerlijk, geland in mezelf."


"Het was thuiskomen bij mezelf."


"Loslaten, uitwaaien en opnieuw beginnen. Ik heb er weer zin in."


"Bedankt voor de fijnheid van deze plek, het niks-moeten, de ruimte om mezelf te zijn en mijn eigen ritme te bepalen. Jullie aanbod van dagelijkse meditatieve momenten is genereus en heerlijk."


"Rust, inzichten, dromen, een nieuw begin. Prachtige natuur. Heerlijke plek."


"Bedankt voor het bieden van deze oase van stilte en natuur. Je hebt de juiste sfeer neergezet om volledig tot jezelf te komen."


"Hoopvol en vol goede moed ga ik hier vandaan. Heerlijke plek om ruimte te geven aan gevoel, creativiteit, overdenkingen en het helder maken van richting en intentie."


"Dankbaar!"


"Niet omdat het moest, maar omdat het mocht. Wat een enorme bloeiervaringen!"


"Het waren bijzondere, inzichtgevende en grensverleggende dagen."