top of page

Recensies

"Wat fijn dat er zo 'n huis bestaat waar al zo 'n bodem ligt. Zakken, thuiskomen, zacht worden, stil zijn."

 

"Eindelijk rust om wat beter naar me Zelf te kunnen luisteren."

"Bedankt voor de fijnheid van deze plek, het  niks-moeten, de ruimte om mezelf te zijn en mijn eigen ritme te bepalen."

"Het was thuiskomen bij me Zelf."

"Fijn zo 'n extra thuis! Malve heeft met haar nieuwe plek weer een ruimte en sfeer gecreëerd waar je bij kunt komen, studeren, mediteren, wandelen of fietsen in de mooie weidsheid van Noordoost Groningen. Echt een aanrader als je er even echt uit wil of een retraite wilt houden op een manier dat niets moet en waar heel veel kan. In je eigen tempo, op je eigen manier. Heel gewoon en daardoor heel bijzonder."

 

"Ik kwam, leefde in het hier en nu met mijn volle aandacht, nam ruimte, ontving, en ga weer gevuld met liefde"
 

"Lieve Malve en Mario, veel dank voor jullie zijn en de waardevolle contactmomenten, die ik meeneem in mijn hart. Het waren helende dagen en hebben me vervuld met dankbaarheid en vertrouwen." 

"Uitwaaien en zijn. Dat is wat ik afgelopen dagen heb gedaan. Met een heel helpend boek in mijn scheidingsproces. Een helende plek, de natuur, stilte, en de wetenschap dat Malve en haar honden er ook voor me zijn."

"Hartelijk dank voor dit ‘eilandje van rust’, om mee te nemen in het woelige leven."


"Jullie boden mij een veilig onderdak en een liefdevolle verzorging. Dank voor je luisterend oor en je openhartige en inspirerende gesprek. Ik neem de vertraging met me mee op mijn reis."


"Ik voel me heerlijk, geland in mezelf."


"Bedankt voor het bieden van deze oase van stilte en natuur. Je hebt de juiste sfeer neergezet om volledig tot jezelf te komen."


"Hoopvol en vol goede moed ga ik hier vandaan. Heerlijke plek om ruimte te geven aan gevoel, creativiteit, overdenkingen en het helder maken van richting en intentie."


"Dankbaar!"

bottom of page