Nieuws: De deuren van de Bloeiplaats gaan weer open

Beste vrienden van de Bloeiplaats,

Het is al een tijdje geleden dat er contact is geweest vanuit de Bloeiplaats. Ik hoop dan ook dat het goed gaat met jullie.

Retraitehuis Bloeiplaats is welkom bij Stichting Filosofie & Meditatie in Egmond aan den Hoef. Een fijne, serene plek die vertrouwd aanvoelt. Een plek aan de rand van de duinen die uitnodigt voor lange wandelingen in de natuur. Vier eenpersoonskamers, een tweepersoonskamer, een studio en Lilly's huisje bieden met hun verstilde en eenvoudige sfeer de rust en ruimte aan individuele doe-het-zelf retraitegasten zoals jullie die kennen van de Bloeiplaats. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van de gezamenlijke keuken, woon/eetkamer en badkamers. Het dagprogramma met bezinnende momenten van meditatie en yoga is in opbouw. Begeleidingshond Mario en ik zijn regelmatig aanwezig.

Wat is er nieuw?

  • De naam is nu Retraitehuis Bloeiplaats met een vernieuwde website en wordt (voor nu) voornamelijk door mij gerund.

  • De kernactiviteit ligt op het ontvangen van retraitegasten, er is geen behandelcentrum. Gasten kunnen afspraken maken bij behandelaars & begeleiders in de nabije omgeving. Massages kunnen in Retraitehuis Bloeiplaats worden gegeven als je dat fijn vindt, zodat je de deur niet uit hoeft.

Verlang je naar rust, bezinning of een paar dagen tot jezelf komen in de natuur? We verheugen ons je te verwelkomen!

Hartelijks uit de stilte van de duinen,

Malve Dau

Retraitehuis Bloeiplaats

uitwaaien en opnieuw beginnen

+31 (0)6 2814 4320

PS - In verband met de uitgangspunten die de Stichting voert, hebben we een beperkte mogelijkheid om Retraitehuis Bloeiplaats onder de aandacht te brengen. Het is daarom heel fijn als je bijvoorbeeld op Facebook Retraitehuis Bloeiplaats wil promoten. Alvast dank hiervoor

#retraite #retraiteaanzee #bloeiplaats #retraitehuis #egmond #transitium