Recensie: Een plek met een ziel

"Tijdens mijn verblijf in de Bloeiplaats heb ik ervaren dat het een hele krachtige plek is. Met krachtig bedoel ik dat ik gevoeld en ervaren heb dat er sprake is van een krachtige stroom aan positieve energie; die is daar gewoon en die is helpend aan het proces waar je aan werkt.

Het concept van de Bloeiplaats vind ik uniek; een plek waar je temidden van anderen in stilte kunt zijn, dat dat gerespecteerd wordt en dat je volledig je eigen gang kunt gaan. Het unieke zat er voor mij ook in dat je een persoonlijke retraite kunt houden zonder dat je je hoeft te houden aan een programma. Je kunt gewoon ZIJN in de Bloeiplaats. Fijn dat er gelegenheid wordt geboden om gezamenlijk iets met yoga/meditatie te doen en fijn ook dat het vrijblijvend is.

… en dan de prachtige omgeving van de Bloeiplaats. Het kunnen genieten van de duinen, het strand, de eindeloze wandelingen en fietstochten die je kunt maken … En dan niet te vergeten de tuin, waar je je heerlijk kunt bezinnen op je volgende stap …

Kortom voor mij is de Bloeiplaats een plek met een ziel, waar bezieling van af spat. Want het realiseren van een dergelijke plek, kan toch alleen maar als dat voortkomt vanuit een diepe wens die komt vanuit het hart. Voor mij is de Bloeiplaats een onvergetelijke plek, waar ik zeker nog eens zal verblijven."

CS

#recensie #retraiteaanzee #bloeiplaats #zijn