Nieuws: Plek die je uitnodigt te zijn


Beste vriend van de Bloeiplaats,

Het zijn bijzonder heldere dagen hier in de duinen. Ik hoop dat je ook prachtig licht & heldere lucht ervaart en dat het je goed gaat.

Ruimte om te zijn

Retraitehuis Bloeiplaats is een bijzondere en fijne plek. Vele mensen hebben dit al op onze nieuwe locatie mogen ervaren. En jij misschien ook wel. Een veilige en liefdevolle plek die uitnodigt tot uitwaaien en zijn. Hier hoeft niet zo veel. Het is een plek die je doet verstillen en waar je weer in contact komt met je ware kern en met wat er voor jou toe doet. Nu. Mensen ervaarden: ruimte, rust, huiselijkheid, geen verwachtingen, bezieling, veilige haven, warm gastvrouwschap en hartopeners van honden.

Het raakt me diep hoe een ieder door deze bijzondere plek wordt geraakt. Ik en de honden zijn dankbaar om hier te zijn en jullie te mogen verwelkomen.

Alleen en samen zijn

Ook Retraitehuis Bloeiplaats komt steeds meer bij haar essentie: de Bloeiplaats is een zijns-plek. Naast de individuele retraites nodigen we graag ook mensen en hun dierbaren uit, die samen willen zijn op een huiselijke bezinningsplek die een veilige bedding biedt waarin echte ontmoeting mogelijk wordt. Te denken aan samenzijn van echtgenoten of families waar ziekte een rol speelt, een (groot)moeder die haar levensverhaal aan haar (klein)kinderen wil vertellen, collega’s die een bezield bedrijfsidee willen uitwerken, of misschien heb je zelf een idee. Meer informatie vind je hier.

Verhalen die raken

Regelmatig delen onze gasten hoe zij de Bloeiplaats en de duinen hebben mogen ervaren. Het is een plek die ten diepste raakt. Deze verhalen raken ons iedere keer en willen we graag ook met jou delen, in de hoop ook jou hiermee te voeden en inspireren. Naast verhalen van onze gasten zullen we ook verhalen van de Cynham en haar mensen, mooie Mario, en anderen delen. Je kan ze volgen op facebook of instagram.

Help ons bloeien

Als je je verbonden voelt met Retraitehuis Bloeiplaats, willen we je vragen ons te helpen met het meer zichtbaar maken van de Bloeiplaats. Dit is voor het voortbestaan noodzakelijk. Dit kan door onze berichten op facebook te delen, mond op mond reclame, een recensie op google te schrijven, flyers neer te leggen bij je gezondheidscentra/yogastudio (mocht je dit willen, laat het me weten, ik stuur ze graag naar je toe), of misschien weet je andere manieren. Bij voorbaat hartelijk dank voor je steun.

Jouw ideeën of feedback worden zeer gewaardeerd.

Hartelijks uit de stilte van de duinen,

Malve Dau

#nieuws #retraitehuis #retraiteaanzee #bloeiplaats