creëren, verbinden en versterken


Themaretraites, Malve Dau, ZielenZaken

Creatie .... De opstartfase van de Bloeiplaats is voorbij en het begint een fase van onderhoud. Ik heb duidelijk onderschat hoeveel tijd het onderhouden van mijn boerderijtje vraagt. Ik wordt er moe van ... En het zou niet de Bloeiplaats zijn als er niet juist op dit moment een coach verblijft die haar werkzaamheden wil verdiepen met het aanbieden van eigen retraites. Er is een sfeer van creëren in huis, veel passie, veel durf, sprankelen.

Precies dat is het wat ik ook nodig heb om in balans te zijn. Ik ben naast zielenzorger ook door en door ondernemer en houdt van creëren.

De afgelopen weken heb ik hiervoor tijd genomen en vooral andere prachtige vrouwelijke ondernemers ontmoet. Allemaal vrouwen die vanuit hun eigen authenticiteit leven en werken. We hebben ons krachten gebundeld en bieden in het najaar deels gezamenlijke activiteiten in de Bloeiplaats aan: een stiltedag op de landelijke Dag van de Stilte, een werkvakantie, stilteretraites, een retraite voor vrouwen over zelfliefde. Wat een creatie! En jullie mogen uiteraard mee genieten.

Ik ben dankbaar dat ik op een plek met mogelijkheden mag zijn waar ruimte is om dingen te laten ontstaan. Een plek die ik graag deel om anderen dit vertrouwen te laten ervaren.

en dat is uiteindelijke vrouwelijk ondernemen; vertrouwen, voelen, mee bewegen, durf. Vanuit een ieders kernwaarden. Fijn om deze energie vanaf nu maandelijks tijdens de ondernemersretraites in Retraitehuis Bloeiplaats met andere vrouwelijke ondernemers te laten stromen!

Houd de agenda in de gaten, lieve mensen! www.bloeiplaats.org/agenda

Hartelijks,

Malve

#themaretraites #groepsretraites