nieuws: Bedding blijven bieden


Wat een bewegingen allemaal! Wat een intensiteit! Wat een tempo!

De afgelopen weken ben ik veel in de tuin geweest om goed met mezelf gevuld te blijven in deze roerige tijden. Met een nieuwe consequentheid en focus opgeruimd wat er niet meer toe doet. Letterlijk en van binnen. En bijna iedere dag bewoog me de vraag wat wil en kan ik, de honden en onze mooie plek bijdragen. En is voor ons met liefde en lichtheid te dragen.

Ik heb besloten dat onze bijzondere plek van rust, ruimte en vertrouwen open blijft, opgesplitst in 2 appartementen voor retraitegasten met een eigen ingang, eigen faciliteiten en boodschappenservice. Zo dat de quarantaine kan worden gewaarborgd. Rekening houdend met alle maatregels van de RIVM.

De centrale plek wordt de veranda, hier zal het lichtje van de Bloeiplaats blijven branden. Hier zal ik dagelijks een pot met iets lekkers neerzetten.

Voor een ieder die juist nu dringend behoefte heeft aan rust, ruimte en een luisterend oor. Met een bijzonder warm welkom voor mensen in de zorg die zo veel geven in deze dagen. Wie weet moet je spontaan aan iemand denken die dit nodig heeft, dan geef het vooral door.

Op de achtergrond ben ik een provisorische keuken op de bovenverdieping aan t installeren en de website aan t updaten.

Liefs uit het stille Noordoost Groningen van de 3Ms