Groepsaccommodatie

samen zijn

locatie-voor-retraite

Retraitehuis Bloeiplaats kan worden afgehuurd als groepsaccommodatie voor kleine groepen. Voor een ieder die de verstillende, huiselijke en eenvoudige sfeer waardeert. Gelegen in het mooie Noordoost Groningen met haar weidse akkers, meren en de dijk langs de Dollard met de Waddenzee, vogels en zeehonden.

Samen zijn 

Ben je op zoek naar een plek om samen te zijn en echt tijd voor elkaar te hebben? Met je dierbaren of dierbaren collega's? Dichtbij de natuur te zijn, te wandelen en te fietsen op de dijk, de wind door de haren te voelen? Samen te verstillen en elkaar werkelijk te ontmoeten op een bijzondere, bezinnende plek? We nodigen jullie graag uit een verblijf vorm te geven dat bij jullie wensen en behoeften past. Er is veel mogelijk!

Locatie voor retraites & trainingen

De Bloeiplaats is een bijzondere, bezinnende en intieme plek nabij de natuur die ruimte biedt voor vertragen, verstillen en in verbinding zijn, met jezelf en elkaar. In alle rust en alle ruimte. Een warm en eenvoudig retraitehuis dat snel als thuis wordt ervaren. De Bloeiplaats met haar stilte/yogaruimte, de tuin en de ligging nabij de dijk is uitstekend geschikt voor kleinschalige groepsretraites of andere bijeenkomsten. Juist de intieme, veilige setting biedt innerlijke ruimte en verdieping. Een bijzonder warm welkom ook voor coaches en therapeuten die een-op-een retraites aanbieden.

Het retraitehuis bestaat uit 3 individuele slaapkamers, 1 tweepersoons slaapkamer en gezamenlijke ruimtes: een ruime, lichte woon- en eetkamer met piano, een open haard en een moderne keuken, een yoga/stiltezaal, een klein atelier met creatieve materialen, 1 badkamer met douche en ligbad, 2 toiletten, een ruime veranda en diverse zitplekjes buiten in de grote, gesloten tuin. 

Door de ligging van de Bloeiplaats, in de rust en ruimte van de kust van Groningen, zijn diverse natuurgebieden binnen handbereik. Wandelen door de polder, in het bos of langs Oldambtmeer, uitwaaien op de dijk, luieren in de wilde tuin, energie opdoen tijdens een fietstocht. De natuur als energie- en inspiratiebron, zij staat tot je beschikking.

Praktisch

  • Groepsgrotte:  2 - 5 personen (indien de maatregelen het toelaten)

  • Kosten: afhankelijk van de aantal slapers, overnachtingen en wensen mbt verzorging

  • Minimumverblijf: 2 nachten

  • Aanwezig: yogazaal met yogamatten, meditatiekussens en dekens. 5 fietsen. Houtenkachel op de veranda. Schommel in de tuin.

  • Bedlinnen en handdoeken zelf mee brengen of te huur.

  • Pick-up service: ophalen bij/brengen naar station Winschoten mogelijk

  • Het huis is bij vertrek bezemschoon achter te laten en bij retraites energetisch gereinigd.

  • Binnen Retraitehuis Bloeiplaats is respect een belangrijke waarde. Respect voor jezelf, elkaar, het pand, de omgeving en de natuur.

  • De dieren van het huis (honden) zullen tijdens jullie verblijf niet aanwezig zijn. Ivm allergieën maken we attent dat ze op andere momenten wel in de gemeenschappelijke ruimtes van het huis kunnen zijn geweest. Ze komen niet in de slaapkamers, de yoga/stiltezaal en het atelier.

  • Malve denkt graag met jullie mee hoe jullie je verblijf kunnen vormgeven en is ook behulpzaam bij de uitvoering ervan. Zij werkt veel met existentiële levensvragen. Neem hier gerust contact over op met haar. Meer over Malve vind je op haar website ZielenZaken.

Retraitehuis Bloeiplaats heeft een verstilde en sobere sfeer en veilige bedding. Kortom, een bijzondere verdiepende locatie voor ontmoetingen, coachingsgesprekken, en retraites.  Neem contact op met gastvrouw Malve via uitwaaienopnieuw@gmail.com of kom eens kijken naar deze mooie plek en zijn mogelijkheden.

Vakantieverhuur

Tijdens de schoolvakanties is de Bloeiplaats ook te huur om samen met je dierbaren vakantie te vieren.  Meer informatie vindt je op Airbnb.

Contactformulier

Bedankt voor je mail. We nemen zsm contact met je op.